Winterschilder

Schilder gezocht

Het vinden van een winterschilder op het internet is best een lastig karwei. Je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Vanaf nu is dat verleden tijd, dit was juist de redden om deze site te ontwikkelen. Op SchilderGezocht kun je heel eenvoudig schildersoffertes aanvragen. Het vinden van de juiste schilder is nu nog maar een koud kunstje.

Vraag je vrijblijvende schildersoffertes maar aan, binnen 24 uur heb je ze al in je mailbox.

Hoe is de winterschilder ontstaan?

Sinds 1949 bestaat het fenomeen winterschilder, gestart door de Commissie voor werkspreiding in het schildersbedrijf. Omdat de meeste schilders in de winter onnodig thuis zitten omdat er simpelweg teweinig werk is, komen de schilders zomers tijd te kort door de enorme aantal schildersklussen. Met de winterschilders werd daar verandering in gebracht.

Winterschilder korting

Schildersbedrijven geven in de winterperiode, die loopt vanaf de 3e week van november tot de 3e week van met extra korting op de schildersklussen. De korting is een stimulans om opdrachtgevers meer schilderwerk in de winter te laten uitvoeren.

Ben je opzoek naar een winterschilder? Vul dan eens het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend tot wel 6 offertes van schilders uit uw regio.

Advertentie